Barion Pixel

Pokémon Fairy Rise SM7b

Pokémon Fairy Rise SM7b

A Fairy Rise SM7b szett egy elég értékes lapokat tartogató kiegészítő. Ezt a szériát ma már nem nyomtatják, ugyanis 2018 Augusztus 3-án jelent meg ez a szett, és azóta már jópár kiegészítőt maga mögött tudott a Pokémon. Nézzük meg egy picit közelebbről, hogy mi is ez a szett.

 

A Sky-Splitting Charisma elnevezésű szett a Sun & Moon széria 7. fő kiegészítője, amely 2018 Június elsején jelent meg Japánba. Két hónappal később, 2018 Augusztus harmadikán megjelent a – számunkra sokkal ismerősebb – Celestial Storm kiegészítő, amely az angol megfelelője a Sky-Splitting Carisma-nak.
Ez a kiegészítő a Pokémon Ultra Sun és Ultra Moon játékon alapszik a VII Pokémon, a Hoenn régió, és Rayquaza bemutatásával. Az Angol Celestial Storm tehát a japán Sky-Splitting Charisma kiegészítőből, és a japán Champion Road alszettből tevődik össze.

A Sky-Splitting Charisma 112 féle lapot tartalmaz. Ez azonban nem bizonyosulhatott elégnek, ugyanis megjelenését követő egy hónap múlva kiadták a Thunderclap Spark nevű 73 féle lapot tartalmazó szettet, amelyet az első alszettnek szántak a fő kiegészítőhöz. Majd még egy hónapot követően – Amikor az angol Celestial Storm is – megjelent a az írásunk lényege, a Fairy Rise, amelyet második alszettnek szántak.
Ez a szett 63 féle lapot tartogat, és csak és kizárólag Japán nyelven jelent meg. Olyan értékes Secret Rare lapokat tartalmaz, mint az arany keretes Net Ball, Rainbow Mimikyu GX, Rainbow és Alt Art Ninetales GX.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

X