Barion Pixel

Pokémon Sky Legend SM10b

Pokémon Sky Legend SM10b

 

Mint azt a neve is sugallja, ebben az alszettben a legendás égi Pokémonok vannak hangsúlyban, Moltres, Zapdos, és Articuno. Mivel 2019 Április 26-án jelent meg ez az alszett, ma már ritkaságnak számít, hiszen nincs nyomtatásban.

 

A Sky Legend alszett második kiegészítőként jelent meg Japánban, amelyet a Sun & Moon érában lévő Double Blaze fő szetthez szántak, amelynek az Angol megfelelője a Sun & Moon: Unbroken Bonds.
Maga a Sky Legend alszett 69 féle lapot tartalmaz . Ezek közül 8 féle Ultra Rare, 7 féle Secret Rare, 4 féle Holo Rare és 4 féle Double Rare lap. A szett legértékesebb lapja egy Ultra Rare Molter & Zapdos& Articuno GX lap, amely jelen van még Rainbow Secret Rare, Shiny Secret Rare, és Double Rare változatban is.  A második legértékesebb lap egy Trainer kártya, a Jessie & James amely Ultra Rare változatban van csak jelen a szettben.

Összességében ez egy rendívül jó szett, kifejezetten a gyűjtők számára ilyen sok fajta Ultra Rare és más lapoknak köszönhetően. Természetesen játékosok számára is jó lehet még, akik Japán nyelvű lapokkal is szeretnek játszani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

X