Barion Pixel

MondoCon 2023 Ősz

Véget ért az idei Őszi MondoCon!  A StackMaster és a csapat számára is ez volt az első Mondo.

Izgatottan vártuk a napot, hogy végre ott lehessünk a Hungexpon, és a beköltözős napon “felöltöztethessük” a pultunkat és egy szuper, látványos asztalt rakjuk össze. A csapat minden tagja hozzájárult ötleteivel a végeredményhez, legyen az LED szalag, fényfüzér  minden mennyiségben, két igényes  polcrendszer, hogy ne kavarodjon össze az ember a zsúfolt asztaltól. Fontos szempontnak tartjuk minden esetben, hogy az ember áttekinthető asztalt lásson, és biztosan észre vegye azt amit keres, a változatos termékek mellet ötletes dekort használva mindig igyekszünk színesíteni a pultot.
Noha rendezvények szempontjából még zöldfülűnek számítunk, de kezdünk belerázódni, minden esetre imádjuk az egész folyamatnak a hangulatát. Ugyebár a nyári Comic Con volt a StackMaster első rendezvénye, és azóta magunk mögött tudjuk már, a Debreceni MifeCont, a Ferencvárosi Fantasy Expot, és most a Mondocont. Igyekszünk a lehető legtöbb rendezvényen jelen lenni, és mindenki számára biztosítani érdekességeket.
Életünkben nem gondoltuk, hogy valaha mi is az árusok körei közé fogunk tartozni. Nyár óta rengeteg barátot szereztünk, tanácsot és segítséget kaptunk. Itt ragadnám meg az alkalmat és köszönném meg minden kedves árus barátunknak a jó beszélgetéseket, a sok segítséget, tanácsokat, a buzdításokat, és a remek hangulatot. Első körben grafikus szupernőnknek, Art of Rékunak, a DDD Printednek, Mr. Sci-finek a fantasztikus vicceket, a Geekstorenak, és mindenki másnak is akit most hirtelen nem tudunk megnevezni.
mondocon
Na de térjünk is rá az Őszi MondoConra.
Szombaton mi már korán érkeztünk a Hungexpora, finomítottunk a pult kinézetén, ellenőriztünk minden elektromos berendezésünk, és előkészítettük a vásárlóknak szánt ajándékokat. Mindezek után már csak várni kellett, hogy megnyissák a kaput és kezdetét vegye a MondoCon 2023 Ősz első napja.
A szombat nagyon jó hangulatban telt, sok emberrel sikerült jókat beszélgetnünk, és boldog vásárlók hagyták el a pultunkat a szerzeményükkel. Akik viszont most nem találtak maguknak “vásár fiát”, azok se csüggedjenek, hisz minden rendezvény egy tapasztalat nekünk is, és igyekszünk bővíteni a készletünket a következő eseményekre.
A vasárnap annál mozgalmasabb volt. Rengetegen fordultatok meg nálunk, és nagyon szép booster nyitások sikerültek.
Számunkra a MondoCon egy nagyon színes és mozgalmas rendezvény volt. Rengeteg programmal, koncerttel készültek a szervezők. Sok fantasztikus cosplayt csodálhattunk meg, és jó volt látni, hogy kicsi és nagy egyaránt nagyon jól érzi magát itt. A szeretet az emberek felé egyértelműen érződött, főleg mikor a két csarnok közötti sétáló rész egy Free Hug sorfallá alakult és várták a felsorakozott emberek az lélektöltő ölelést. Egyértelműen egy olyan közösség gyült össze aki minden előítéletet félre dobva, ellent mondva a mai világnézetnek, mindenki szeretve eltöltött egy remek hétvégét a MondoConon.
  • figura
  • kep2 1
  • kep3 1
Összegezve, nagyon szerettük az egész hangulatot a légkört. Mozgalmas, és sok látogatós rendezvény a Mondo. Mindenki számára, akár Anime fan, vagy csak szeretne egy programokkal teli rendezvényen részt venni, feltétlenül ajánlom, hisz itt mindenki találhat magának elfoglaltságot, az Artist Alley részlegen egyedi termékeket és megannyi egyéb árust, ami a szobroktól kezdve,  a mangákig szerteágazó színes felhozatallal várja az oda érkezőket.

Köszönünk mindenkinek mindent! Királyak vagytok!
Találkozunk nemsokára!
X